behandelingen

Wat kunnen wij voor u doen?

Door de passie voor het barbervak is de eigenaresse van haarstudio36 een gespecialiseerd Barberette. Strakke contouren en verzorgde volle baarden is wat je deze dagen veel ziet. We vinden het super tof om weer mooie strakke lijnen te maken in robuuste baarden. Ook vinden we de hele sfeer erom heen heel belangrijk om zo tijdens de behandeling rust te kunnen bieden, en op deze manier een momentje voor zichzelf te kunnen geven. De totaal beleving van het geheel staat altijd voorop!

Kleuren

KLEUR JE LEVEN BIJ HAARSTUDIO 36

Een bezoek aan Haarstudio36 begint altijd met een advies gesprek. En daar nemen we echt de tijd voor! Met onze passie voor kleuren gaan wij samen met je opzoek naar de perfecte kleur! Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en kleur technieken doormiddel van cursussen en trainingen. Onze inspiratie halen wij uit tijdschriften, social media maar ook gewoon van de straat. Wij zetten dat om naar draagbaar haar. Tot snel in de salon!

hairstyle-4057094_1280
hair-1744959_1280
hair-2537564_1280
beautiful-model-4597225_1280

Krullen

Voor mooie krullen kom je bij haarstudio 36

Afspraken kunnen online of telefonisch gemaakt worden. Ook telefonisch is dit natuurlijk mogelijk. Het kan zijn dat u onze voicemail te horen krijgt. In dat geval zijn wij waarschijnlijk onze klanten in de watten aan het leggen. Spreek iets in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug! Online afspreken is het meest gemakkelijk; je hebt dan direct inzicht in de beschikbaarheid.