Baarden

voor een verzorgde baard naar haarstudio 36

Door de passie voor het barbervak is de eigenaresse van haarstudio36 een gespecialiseerd Barberette. Strakke contouren en verzorgde volle baarden is wat je deze dagen veel ziet. We vinden het super tof om weer mooie strakke lijnen te maken in robuuste baarden. Ook vinden we de hele sfeer erom heen heel belangrijk om zo tijdens de behandeling rust te kunnen bieden, en op deze manier een momentje voor zichzelf te kunnen geven. De totaal beleving van het geheel staat altijd voorop!

old-barber-tools_t20_v29x1G
wavy-blond-human-hair-PMUK3PH
knippen

Knippen

knippen bij haarstudio 36

Bij Haarstudio36 leren wij je graag beter kennen zodat wij je altijd haar op “maat” kunnen geven!
Ons doel soepel, natuurlijk vallend haar maken wat technische goed geknipt is. Haar dat mooi vol en gezond is, waardoor het zich gemakkelijk laat stylen. Er wordt niet voor niets gezegd “Good hair speaks louder then words”

Kleuren

Kleur je leven bij haarstudio 36

Een bezoek aan Haarstudio36 begint altijd met een advies gesprek. En daar nemen we echt de tijd voor! Met onze passie voor kleuren gaan wij samen met je opzoek naar de perfecte kleur! Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en kleur technieken doormiddel van cursussen en trainingen. Onze inspiratie halen wij uit tijdschriften, social media maar ook gewoon van de straat. Wij zetten dat om naar draagbaar haar. Tot snel in de salon!

closeup-on-luxurious-glossy-blonde-hair-AYH3D96
kleuren